online oefenen internet/computer

Typeles.

Typeles, leer snel blind typen met 10 vingers! Start met het lezen van de instructies Vervolg met de oefeningen met letters, en verbeter daarna uw typevaardigheid en snelheid met de oefenteksten U kunt ook uw eigen tekst gebruiken om mee te oefenen!
Deze link werkt niet? Klik hier
Powerpoint.

Powerpoint, oefenen met Powerpoint...maak een presentatie!
Deze link werkt niet? Klik hier
Veilig internetten. Tip!

In het spel Wild Web Woods komen spelers in aanraking met de mogelijkheden en de problemen van internet. Gamen is leuk als je leuke spelletjes kunt vinden, weet hoe je kunt voorkomen dat je op sites terecht komt waar je niet wilt zijn en als gamen niet in de plaats komt van andere leuke dingen. En natuurlijk moet je ook voorkomen dat je prive informatie achterlaat op internet of zonder dat je het in de gaten hebt virussen binnenlaat op je computer!
Deze link werkt niet? Klik hier
Computeronderdelen.

Computeronderdelen...een computersysteem bestaat uit een aantal basisonderdelen en een aantal aanvullende onderdelen!
Deze link werkt niet? Klik hier
Veilig internetten. Tip!

Welkom bij CyberNetiquette Comix, een leuke, interactieve manier voor het gezin om leerzame tips op te doen voor een veilig gebruik van het Internet. Ga op avontuur met de klassieke Disney-figuren en leer spelenderwijs oplettendheid te ontwikkelen wanneer u op het Internet bent. Wij raden ouders en kinderen aan om deze interactieve fabels samen te beleven en te bespreken!
Deze link werkt niet? Klik hier