_ OL gr7 Ak europa

Europa folder maken!
De opdracht van deze WebQuest is het maken van een folder. De folder is bedoeld voor de toeristen die jij tijdens hun vakantie gaat rondleiden. De folder moet de toeristen informatie geven over de activiteiten die ze kunnen gaan ondernemen tijdens hun vakantie In de folder beschrijf je de belangrijkste dingen van het land zoals bijvoorbeeld de taal, de bezienswaardigheden en nog veel meer!
Deze link werkt niet? Klik hier
Europaspel. Tip!
Europaspel, Speel ons Europaspel en leer heel wat bij over 12 landen van de Europese Gemeenschap die wij zelf hebben gekozen. Het spel bestaat uit 4 rondes. Klik telkens op de naam hieronder om elke ronde te spelen. Je moet telkens het plaatje rechts slepen naast het juiste plaatje links. Het is wel even zoeken om een plaatje bovenaanrechts naar linksonder te slepen. Dit zal niet in 1 keer lukken. Maar met een beetje puzzelwerk kom je er wel!
Deze link werkt niet? Klik hier
Europa powerpoint maken!
Jullie is gevraagd je klasgenoten iets presenteren over tien niet zo bekende EU-landen die bij de EU horen. Jullie ontwerpen een mooie reisgids voor je klasgenoten waarin je het mooiste en het beste van elk land in beeld brengt. Jullie maken een PowerPointpresentatie van de 10 landen. Van elk land maken jullie een mooie dia waarin jullie de belangrijkste dingen van het land een plekje geven!
Deze link werkt niet? Klik hier