_ AG meesters

Meester Kees.

Meester Kees, de computer in het onderwijs!
Deze link werkt niet? Klik hier
Meester Michael. Tip!

Meester Michael, hier vind je links voor de leerkrachten vol met lesideeen, tips en bruikbare lessen. Onderverdeeld in onderbouw (OB), middenbouw (MB) en bovenbouw (BB). Ook zijn er links voor de IB-ers, RT-ers en ICT-ers. Onder Thema vind je links naar sites over Sint, Kerst, Moederdag, Lente enz.. Veel plezier. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben.
Deze link werkt niet? Klik hier
Meester Sipke. Tip!

Meester Sipke, zoekmachine voor kinderen!
Deze link werkt niet? Klik hier
Meester Tim. Tip!

Meester Tim, deelt zijn creaties voor het onderwijs!
Deze link werkt niet? Klik hier
Meester Jasper. Tip!

Meester Jasper, ik ben zeer actief in het maken van lesmateriaal en ben erg geinteresseerd in het toepassen van ICT in mijn lessen. Op deze site zet ik alles wat ik heb gemaakt voor gebruik in de klas. Verder kun je de instructievideos bekijken voor taal of ICT. Daarnaast vertel ik over mijn ervaringen met web 2.0 toepassingen en ICT gebruik in de klas!
Deze link werkt niet? Klik hier
Meester Tjaard. Tip!

Meester Tjaard, als je eenmaal klaar bent met je studie heb je nog maar weinig tijd om zelf allerlei dingen zelf voor je onderwijs te ontwerpen. Denk hierbij aan speciale werkbladen, taakkaarten of ontzettend leuke lesideeen met voorbeelden. Om alle leerkrachten in de bovenbouw van het basissonderwijs hierbij te helpen is deze website online! Op deze website vind je verschillende onderwijsmaterialen die zo te gebruiken zijn in groep 6, 7 en 8!
Deze link werkt niet? Klik hier
Meester Vincent. Tip!

Meester Vincent, laat die agenda en toetsen nog even liggen, en neem gerust de tijd deze site te verkennen... Wie weet vind je wel wat je zoekt (of net niet, maar dat maakt het spannend). Ik heb - zoals zoveel leerkrachten - in de loop der jaren een hoop materiaal gemaakt, en het zou zonde zijn anderen daar niet mee van te laten genieten!
Deze link werkt niet? Klik hier
Meester Geoffrey. Tip!

Meester Geoffrey, als je voor de klas staat, heb je eigenlijk weinig tijd meer om zelf je onderwijs te ontwerpen. Je wilt dan wel supermooie werkbladen maken, of een tof idee volledig uitwerken, maar meestal kom je daar gewoon niet meer aan toe. Daarom is het belangrijk dat leerkrachten elkaar helpen, en daarom heb ik deze site gemaakt.
Deze link werkt niet? Klik hier
Dag meester! Tip!

Leuke ideetjes voor in de klas.
Deze link werkt niet? Klik hier
Meester Michel. Tip!

Meester Michel, mijn naam is Michel Boer of sinds augustus 2004 meester Michel. Voor die tijd was ik werkzaam in de ICT branche waar ik als systeembeheerder, analist, programmeur en docent (projectplanning) mijn brood verdiende. Na de deeltijd PABO (Hogeschool Rotterdam) rolde ik al snel de Theo Thijssenschool binnen waar ik direct ICT op mijn bordje kreeg. Gelukkig was ICT nog steeds een leuke hobby en al snel bouwde ik de nieuwe website, vulde ik de Yurls, werd de helpdesk op school en probeerde ik het team te begeleiden en te coachen op ICT gebied. En dat alles naast 5 dagen voor de klas.
Deze link werkt niet? Klik hier
Meester Ralph.

Meester Ralph, als meester ben je een uitstervend soort aan het worden. Het is bijna een uitzondering als je een meester voor de klas hebt staan. Met heel veel geluk tref je dus een meester met zijn meester-eigenaardigheden. Zijn interesse in computers, nieuwe gadgets, muziek, sport en spel. Zit het bij de juffen dan anders?
Deze link werkt niet? Klik hier