alle groepen werkbladen .alle vakken

Antoinette Berns.

Er is materiaal te vinden voor het basisonderwijs, zoals werkbladen, leesmateriaal, software, eBooks. Maar wie plaatjes zoekt, of meer wil weten over de achtergronden van het Sinterklaasfeest, kan hier ook terecht!
Deze link werkt niet? Klik hier
Huiswerkweb.

Een website met veel materiaal voor kinderen van de basisschool. Voor rekenen, taal, leren lezen, schrijven en wereldori?ntatie vindt u werkbladen en spelletjes die u kunt uitprinten en gebruiken! Voor elk deel hebben we een deel gratis om uit te proberen. Wilt u nog meer oefenen? Word dan donateur, zodat u Huiswerkweb helpt om de website uit te breiden. Door uw donateurschap krijgt u toegang tot alle werkbladen!
Deze link werkt niet? Klik hier
Puzzelbladen. Tip!

Puzzelbladen, cijferpuzzels, doolhoven, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, rebussen en puzzelsites!
Deze link werkt niet? Klik hier
Aduis. Tip!

Werkbladen voor u! Als leraar/lerares kunt u de werkbladen als aanvulling op uw leermateriaal op kleuter- en basisschool inzetten. Ouders kunnen de werkbladen om te oefenen in de vrije tijd en om te oefenen in probleemvakken gebruiken. De werkbladen zijn voor de inzet in scholen en voor priv? gebruik gratis. De werkbladen zijn na vak gerangschikt. Veel plezier en succes!
Deze link werkt niet? Klik hier
Minipret.

Op deze pagina vind je gratis werkbladen voor groep 1 t/m 8. Print deze leuke werkbladen uit en kopieer ze voor de hele klas. We streven er naar om iedere week nieuwe werkbladen voor het basisonderwijs toe te voegen.
Deze link werkt niet? Klik hier
Yurls. Tip!

Werkboekjes voor groep 1 t/m 8. Gerangschikt op thema.
Deze link werkt niet? Klik hier
Lessucces.nl Tip!

Heel veel werkbladen gerangschikt op thema en vakgebied. Ook handige tools om zelf werkbladen mee te maken!
Deze link werkt niet? Klik hier
ICTheek. Tip!

De Werkgroep ICT maakt werkbladen en stappenplannen op verzoek van leerkrachten. De meeste werkbladen zijn bedoeld voor leerlingen van de bovenbouw basisonderwijs en sluiten aan bij themas die in de klas aan bod komen. Werkbladen kan je zelf aanpassen en daarna schrijfbeveiligd klaarzetten op de klascomputer. In de lijst met werkbladen lees je de titel van het werkblad en daarnaast enkele mogelijkheden: het werkblad eerst online bekijken, het werkblad downloaden, de correctiesleutel met het paswoord voor de leraar downloaden.
Deze link werkt niet? Klik hier
Juf Hannah. Tip!

De werkbladen zijn gesorteerd per vak. Als je op een link drukt, wordt het werkblad geopend in Word of een ander tekstverwerkingsbestand. Je kunt het blad dan bewerken, opslaan en natuurlijk printen. De werkbladen waar (PDF) achter staat, worden geopend in acrobat-reader. Deze bestanden kun je niet bewerken.De antwoorden van elk werkblad kan je apart openen. Van enkele werkbladen is geen antwoordblad beschikbaar. Ik ben gestopt met het maken van antwoordbladen bij werkbladen die ik van derden krijg, omdat dit teveel tijd kostte.
Deze link werkt niet? Klik hier
Juf Naomi. Tip!

Welkom op mijn lesideeensite. Hier vind je leuke werkbladen voor de boven-, midden-, en onderbouw! De werkbladen worden regelmatig aangevuld.
Deze link werkt niet? Klik hier
Kijkmee! Tip!

Meer ondersteunend lesmateriaal als tafelposters, meten en eenheden, tijd, lezen, taal, spelling en meer!
Deze link werkt niet? Klik hier
Education. Tip!

Heel veel werkbladen gerangschikt op thema of leerjaar. (gratis aanmelden wel verplicht).
Deze link werkt niet? Klik hier
Schoolexpress.

These worsheet generators allow you to create a variety of worksheets. We know your time is valuable so we have kept these simple. We hope you enjoy these and find them useful to you and your students.
Deze link werkt niet? Klik hier
Free Worksheets. Tip!

On this page you find a variety of printable fifth grade worksheets, many of them aligned to the Common Core State Standards. These worksheets and handouts are available for you to print and share with your students or child. It is our intention to enable you to enhance your childs skills and introduce new concepts in a fun, stress-free manner.
Deze link werkt niet? Klik hier
Piekie. Tip!

Mijn naam is Lieke Gijzel. Ik heb als groepsleerkracht gewerkt in alle groepen van de basisschool en ook enkele jaren in het Speciaal Basisonderwijs. Om die reden is er een grote verscheidenheid aan lesmaterialen op deze website te vinden. Onderbouw, midden- en bovenbouw: alles is vertegenwoordigd!
Deze link werkt niet? Klik hier