alle groepen lesidee kunst en cultuur

Art Lessons. Tip!

Here you can browse through our art lesson plans by age or grade. If you would rather search by medium or discipline, please visit: Art Lessons By Medium.
Deze link werkt niet? Klik hier
Juf Lisette. Tip!

Juf Lisette, tekenlessen en knutsels bij thema Kunst!
Deze link werkt niet? Klik hier
Arteplastiko.

De leerling kan uitgaande van themas uit de eigen cultuur in beeld, taal, drama, dans en muziek vormgeven aan de eigen verbeelding, gedachten en emoties. De leerling heeft kennis van en waardering voor kunst, volkskunst en kunstenaars, zowel lokaal, regionaal als mondiaal.
Deze link werkt niet? Klik hier
Moet je doen. Tip!

Bij kunst & cultuur gaat het om de verbeeldingskracht van kinderen. De module bestaat uit uitdagende thematische projecten die leerlingen de ruimte geeft om denkbeelden, gevoelens en fantasieen vorm te geven in literatuur, dans, drama, cultureel erfgoed en fotografie & animatie!
Deze link werkt niet? Klik hier
Boijmans in de klas. Tip!

Virtuoze schilderkunst van meesters als Rembrandt en Monet, duizelingwekkende installaties van Yayoi Kusama en Pipilotti Rist, vaardige kunstnijverheid en grappig Droog Design.Op deze website is informatie te vinden voor leerkrachten en leerlingen in zowel primair als voortgezet onderwijs. Door middel van mooi beeldmateriaal, lestips en kijkopdrachten brengt de website het Boijmans in de klas.
Deze link werkt niet? Klik hier