alle groepen lesidee aardrijkskunde

Piramide toetsen. Tip!

Hoe ga je te werk ? Kies het thema waarvan je toetsen wilt maken. Klik het aan in de eerste kolom. Maak ook de keuze of je de toets met open boek of die met gesloten boek wilt maken. Je komt terecht op een pagina waar je de toets en de oplossingen kunt downloaden.
Deze link werkt niet? Klik hier
De wereld dichtbij. Tip!

Je aardrijkskundeboek heeft 9 hoofdstukken. Bij elk hoofdstuk staat een opdracht waarbij je internet gebruikt. Klik op de naam van het hoofdstuk en lees daarna wat je moet doen. Hou pen en papier bij de hand, want soms moet je iets opschrijven.
Deze link werkt niet? Klik hier
Zuivellessen. Tip!

Kinderen leren wat zuivel is en waar het vandaan komt. Goed idee! Maar hoe pak je dat aan? Hier vind je tips en ideeen voor lessen. Overzichtelijk ingedeeld op niveau. Ook zijn er brochures beschikbaar over zuivel. Veel leerplezier!
Deze link werkt niet? Klik hier
Batteryworld. Tip!

Deze website is speciaal voor scholen, docenten en kinderen. Kinderen vinden hier alles over recycling en batterijen en leuke games om te spelen. Scholen kunnen zich hier aanmelden voor het Stibat Scholenproject (lege batterijen inzamelen op school en tegelijk sparen voor gratis spel- en speelmateriaal). Op deze site vinden docenten bovendien lesmateriaal voor tijdens de les.
Deze link werkt niet? Klik hier