_ WS downloads

Onwijs.com Tip!

Educatieve software, screensavers & multimedia!
Deze link werkt niet? Klik hier
Edusoft.town.nl

Educatieve software gerangschikt per bouw!
Deze link werkt niet? Klik hier
Freeware in de klas! Tip!

Welkom op deze site, alwaar menig programma - louter ontworpen om het leven van de immer overvraagde leerkracht te verlichten - de revue passeert. Of het nu gaat om werkbladgenerators (go check it out!), leerspelletjes op de pc of gratis alternatieven voor duurbetaalde noodzakelijke programmas allerhande, deze site bundelt ze voor u!
Deze link werkt niet? Klik hier
Oefeningen.net Tip!

Allerlei handige software voor gebruik in klas. Waaronder de populaire werkbladfabriekjes en bordsoftware!
Deze link werkt niet? Klik hier
Kweetal.info Tip!

Kweet-al laat kinderen op speelse wijze kennismaken met lezen en rekenen. Ze kunnen ook kleuren, puzzelen, gamen of liedjes & verhaaltjes beluisteren. Leeftijd: 4 tot 10 jaar. Geschikt voor Windows XP, Vista en Windows 7!
Deze link werkt niet? Klik hier
Gadgets en onderwijs! Tip!

Ik ben een gadgetfreak en ik werk alweer 21 jaar in het onderwijs. Ik ben Informatie Specialist Onderwijs en docententrainer op het gebied van ict in het onderwijs en zo kom ik in aanraking met veel vernieuwing en af en toe ook leuke gadgets. Naast mijn werk lees ik heel wat (gadget)blogs. Zo blijf ik op de hoogte van (ict) nieuws in onderwijsland en zie ik welke speeltjes er zoal op de markt worden gebracht!
Deze link werkt niet? Klik hier
Jossoft.be

De programmas zijn bedoeld om leerstof van de basisschool te oefenen of te automatiseren met veel aandacht voor goede oplosstrategieen. De programmas zijn zoveel mogelijk volledig muisgestuurd en als er via het toetsenbord gewerkt moet worden om iets in te tikken, kunnen de muishandelingen ook via het toetsenbord uitgevoerd worden. De programmas kunnen zelfstandig uitgevoerd worden door iedereen die een beetje muiservaring heeft. Bij te zwakke prestatie spoort het programma aan om de oefenreeks over te doen.
Deze link werkt niet? Klik hier