online oefenen boeken

Leesplein. Tip!

Leesplein, op zoek naar een schrijver of een boek? Voor school of thuis? Hier kan je snel en simpel een boek zoeken dat precies bij jou past!
Deze link werkt niet? Klik hier
Leeswerk.

Leeswerk, op deze site vind je vele tips over leeswerk. Of het nu om tijdschriften gaat, boeken, of over internet. Als er iets te lezen valt dan kun je er hier iets over vinden. Ook verwijzingen naar andere sites met gedichten, boekbesprekingen, en andere leestips. De verschillende onderwerpen zijn onderverdeeld in groepen. Zo kun je altijd wel iets vinden dat goed bij je past!
Deze link werkt niet? Klik hier
Leesfeest. Tip!

JLeesfeest, het doel van Stichting Leesfeest is het bevorderen van het lezen van boeken door kinderen. En bevorderen in de breedste zin van het woord. Leesfeest probeert alle aspecten van de jeugdliteratuur op een vlotte en begrijpelijke manier te presenteren.
Deze link werkt niet? Klik hier
Leesproblemen. Tip!

Leesproblemen, het internet staat vol met informatie over leesproblemen. Wij menen met deze site daar toch iets aan toe te kunnen voegen. Bijna alle Openbare Bibliotheken hebben namelijk tegenwoordig een Makkelijk Lezen Plein, dat een goede ondersteuning biedt voor het leesonderwijs aan kinderen met leesproblemen!
Deze link werkt niet? Klik hier
Marcel van Driel. Tip!

Marcel van Driel, welkom op mijn verhalensite! Mijn naam is Marcel van Driel en ik ben schrijver van kinderboeken. Hier vind je niet alleen informatie over mijn boeken, maar ook over de illustrators, kun je hoofdstukken lezen en de hoofdrol spelen in je eigen boek!
Deze link werkt niet? Klik hier
Pluizuit.

Pluizuit, een aanbod van recensies van kinder- en jeugdboeken. Eric, Hilde, Inge, Joris, Mik en Pol pluizen voor jou leuke boeken uit!
Deze link werkt niet? Klik hier
Geronimo Stilton. Tip!

Geronimo Stilton, hier kunt u terecht voor alle informatie over Geronimo Stilton en zijn familie. Via deze website wordt u doorverwezen naar de verschillende websites van Geronimo Stilton. U vindt er informatie over al zijn boeken, spelletjes, promotiemateriaal, tourdata en nog veel meer interessante wetenswaardigheden over Geronimo Stilton, de allerberoemdste schrijversmuis van de wereld!
Deze link werkt niet? Klik hier
Jeugdbieb. Tip!

Jeugdbieb, informatie over boeken, schrijvers, tijdschriften, voorleesdagen, poezie en meer!
Deze link werkt niet? Klik hier