online oefenen planten

Schooltuinrecepten. Tip!

Schooltuinrecepten, op alle schooltuinen gaan kinderen naar huis met hun oogst. Thuis komt de vraag: Wat moet ik ermee? Antwoord: Weet ik niet. Is dat niet verteld dan? Nee. Echt niet, of heb je een papiertje of een receptenboekje mee gekregen? Ja. Waar is dat dan? Weet ik niet meer. Weggewaaid of nat geworden? Ja. Dankzij deze site nu altijd een lekker recept, klik op de naam van de groente die je geoogst, de recepten kun je best zelf maken!
Deze link werkt niet? Klik hier
Bloembollen.

Bloembollen, je bent bij de notaris geweest en deze deelde je mede dat je een flinke erfenis te wachten staat van een verre suikeroom. Het was een rijke bollenboer, die af en toe wel eens bij jullie thuis kwam. Kennelijk vond hij jou heel aardig, want anders zou hij je niet in zijn testament hebben gezet. Er zijn echter een aantal voorwaarden waar je aan zal moeten voldoen!
Deze link werkt niet? Klik hier
Het bos.

Het bos, is een levensgemeenschap van planten, dieren en paddestoelen (schimmels). Soms bestaan ze gewoon naast elkaar en soms kunnen ze niet zonder elkaar. Soms helpen ze elkaar en soms bestrijden ze elkaar. Maar ze zijn allemaal nodig om te zorgen dat het bos blijft bestaan en dat het schoon blijft...lees meer en beantwoord de vragen!
Deze link werkt niet? Klik hier
Paddenstoelen. Tip!

Paddenstoelen, je hebt zojuist een interessant stukje internet gevonden. Hier vind je allerlei informatie over verschillende soorten paddestoelen. Klik snel door en ontdek interessante weetjes over paddestoelen. Gebruik de links aan de bovenkant van de pagina om een onderwerp te bekijken, of kijk hier onder om te zien wat de onderwerpen je bieden!
Deze link werkt niet? Klik hier
Bosspel. Tip!

Bosspel, probeer oma te bereiken maar pas op voor de gevaren in het bos!
Deze link werkt niet? Klik hier
Onze schooltuin. Tip!

Onze schooltuin, heb je een schooltuintje of krijg je er binnenkort een? Hier vind je allerlei informatie die je dan goed kunt gebruiken. Want hoe moet je eigenlijk zaaien? Welke planten kunnen er in de schooltuin? En wat moet je doen als je planten door slakken worden opgegeten? Je kunt het hier allemaal nalezen. En voor degenen die geen zin hebben in lezen: er zijn ook filmpjes en proefjes. Leuk om zelf te doen, of met de hele klas!
Deze link werkt niet? Klik hier
Planten in Nederland. Tip!

Planten in Nederland, er zijn 1600 webpaginas over dieren , groenten , kruiden , bomen , wilde planten!
Deze link werkt niet? Klik hier
Planten fotos.

Planten fotos, alle fotos zijn door ons gemaakt en mogen alleen met onze toestemming door anderen gebruikt worden.
Deze link werkt niet? Klik hier