online oefenen volkeren

Azteken.

Azteken, website gemaakt voor kinderen. We hebben geprobeerd er geen saaie bedoening van te maken en ook een beetje spelletjes en andere leuke dingen voor jullie te maken. We hopen dat jullie het leuk vinden maar ook wat meer te weten komen over de Azteken!
Deze link werkt niet? Klik hier
Egyptenaren.

Egyptenaren, Los de quiz op ! Word schrijver van de farao ! Wat is dit ! Je naam in herogliefen ! Ontcijfer de teksten !
Deze link werkt niet? Klik hier
Nomaden.

Nomaden, Je gaat samen op reis met een nomadenstam. Een nomadenstam is een groep mensen, vaak een familie, die op reis is. Over de hele wereld reizen verschillende nomadenstammen rond. Samen kies je met welke nomadenstam jullie op reis gaan. Je gaat samen op reis met een nomadenstam. Een nomadenstam is een groep mensen, vaak een familie, die op reis is. Over de hele wereld reizen verschillende nomadenstammen rond. Samen kies je met welke nomadenstam jullie op reis gaan!
Deze link werkt niet? Klik hier
Vikingen.

Vikingen, het Vikingtijdperk duurde ongeveer 300 jaar: van 800 - 1100. In deze periode hebben de Vikingen (Noormannen) veel tot stand gebracht!
Deze link werkt niet? Klik hier
Indianen.

Indianen, hoe de nederzetting van de indianen eruit moet gaan zien, weten ze nog niet zo goed. De bedoeling is, dat jullie ze in een persoonlijk gesprek (de spreekbeurt) het een en ander gaan vertellen over indianen!
Deze link werkt niet? Klik hier
Romeinen. Tip!

Romeinen, leerzame games, informatieve sites voor werkstukken en of opdrachten en filmpjes!
Deze link werkt niet? Klik hier