_ OL gr8 Th sprookjes

Sprookjes.
Een site vol met sprookjes, sprookjesfiguren, elfjes, heksen en dieren. Lees bijvoorbeeld het sprookje van roodkapje, of doornroosje, of een russische sprookje zoals vadertje winter. Maar ook dierensprookjes zoals de drie biggetjes of de wolf en de zeven geitjes. Naast sprookjes hebben wij ook spelletjes, kleurplaten, recepten en tovertrucs!
Deze link werkt niet? Klik hier
De tovenaarsleerling. Tip!
Op deze en volgende bladzijden vertel ik het verhaal in kleine stukjes, waarbij steeds ??n of meer plaatjes horen en het bijbeho- rende stukje muziek. Terwijl je naar de plaatjes kijkt, hoor je de muziek. Om het muziekje nog eens te horen moet je de pagina reloaden. Helemaal op het einde kun je alle stukjes of het hele muziekstuk nog een keer beluisteren!
Deze link werkt niet? Klik hier
Mythen.
Wat betekent het woord mythen? Maar de betekenis weten van het woord appel wil niet zeggen dat je weet hoe hij smaakt. Ook dit moeten jullie uit gaan zoeken. Natuurlijk kunnen jullie niet uitzoeken hoe een mythe smaakt, maar jullie kunnen vast vinden wat mythen nou eigenlijk zijn. En welke verschillende soorten. Want net als groene, rode, zoete, zure, grote en kleine appels, zijn mythen er ook in allerlei soorten.
Deze link werkt niet? Klik hier