_ OL gr8 Th roken

Wat is roken?
De kinderen zitten vol spanning te wachten op wat u te vertellen heeft over roken. Jullie gaan de kinderen vertellen wat roken is, wat de gevolgen van roken zijn en jullie adviseren de kinderen om juist wel of niet te gaan roken, met goede en begrijpelijke beweegredenen om wel of niet te gaan roken.
Deze link werkt niet? Klik hier
Presentatie maken!
De opdracht: a) een presentatie om de nadelige kant van het roken zo breed en uitvoerig mogelijk te beschrijven, b) een samenvatting van deze minpunten, bedoeld om uit te reiken voorafgaand aan de feitelijke discussie en c) een poster met een pakkende inhoud en presentatie van deze punten, met het doel dat de boodschap blijft hangen. Deze posters worden uitgedeeld na de discussie!
Deze link werkt niet? Klik hier
Wil je een sigaretje?
Wil je een sigaretje? Ah, kom op joh, neem er ook 1! doe mee man, je bent toch geen watje! Misschien heb je dit wel eens gehoord en anders krijg je het vast nog wel eens te horen... We hebben een site gemaakt over roken. Veel kinderen op jonge tijd gaan al roken, het lijkt net of het normaal, lekker, stoer. Maar dat is het helemaal niet. Wij hopen dat jullie van deze webquest wat leren en wel 3x zullen nadenken als jullie een sigaret wordt aangeboden!
Deze link werkt niet? Klik hier