_ OL gr7 Th handicaps

Gebarentaal.
Gebarentaal, gebarenwoordenboek en site voor kinderen gebarenbos!
Deze link werkt niet? Klik hier
Oren om te horen.
Oren om te horen, heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om doof of slechthorend te zijn? Wil je weten hoe het dan op school gaat en of je later kunt werken? Weet je wat gebarentaal is of wil je daar meer over weten? Of ben je gewoon benieuwd hoe je oren eigenlijk werken? Op deze website vind je van alles over het oor, horen, slechthorend en doof zijn.
Deze link werkt niet? Klik hier
Stotteren.
Stotteren, na de schoolvakantie komt er een nieuw meisje bij jullie in de klas. Als ze zich voorstelt merk je dat ze stottert. Je denkt, help! Hoe ga je met haar om? En wat weet jij eigenlijk over stotteren? Waardoor gaat iemand stotteren? Hoeveel mensen stotteren er eigenlijk? Er komen zoveel vragen in je op, waar je misschien nog geen antwoord op weet. Op deze webquest kun je gaan kijken en ervaren hoe het is om te stotteren!
Deze link werkt niet? Klik hier
Ik hoor erbij! Tip!
Wat is een handicap? En wat betekent het eigenlijk om een handicap te hebben? Of een ziekte waarvan je nooit beter wordt? Wat vinden kinderen dan van jou? Op deze site vertellen kinderen daarover. Kinderen met en zonder handicap of ziekte, die bij elkaar op school zitten!
Deze link werkt niet? Klik hier