online oefenen sprookjes

Tita Tovenaar.

Tita Tovenaar, net als haar vader heeft Tika magische krachten. Als ze in haar handen klapt dan staat alles stil... Tika wil graag de wereld beneden het luchtkasteel verkennen, maar door haar naiviteit komt ze nogal eens in de problemen. Gelukkig schieten Kwark en TiTaTovenaar haar dan te hulp. De Grobbebollen Geeltje en Broer, die ook in het luchtkasteel wonen, zorgen voor de vrolijke nooit. Pas op voor de gemene kruidenheks Grobelia! Wat zit zij daar allemaal te bekokstoven in die donkere grot met spinnen?
Deze link werkt niet? Klik hier
Sprookjes schatkamer. Tip!

Sprookjes schatkamer, welkom in de schatkamer van je dromen en sprookjes. Hier vind je ontzettend veel leuke dingen over sprookjes, kabouters, de liefde, magie, schatten, geheimen en noem maar op. Ook als je liever dingen doet, dan kom je hier natuurlijk ook aan je trekken. Klik links of rechts op ??n van de plaatsen waar je naartoe wil gaan. Veel plezier!
Deze link werkt niet? Klik hier
De tovenaarsleerling. Tip!

De tovenaarsleerling, op deze en volgende bladzijden vertel ik het verhaal in kleine stukjes, waarbij steeds 1 of meer plaatjes horen en het bijbehorende stukje muziek. Terwijl je naar de plaatjes kijkt, hoor je de muziek. Om het muziekje nog eens te horen moet je de pagina reloaden. Helemaal op het einde kun je alle stukjes of het hele muziekstuk nog een keer beluisteren!
Deze link werkt niet? Klik hier